03.07.14
Trening: ,Nenasilno rješavanje konflikta’’

Savjetnici za prevenciju narkomanije, bolesti zavisnosti i rizičnih ponašanja Kotor su u petak i subotu 22. i 23. februara 2014. god. organizovali trening: ,Nenasilno rješavanje konflikta’’ u okviru projekta “Edukacija i razvoj -Razvoj aktivnosti informisanja u okviru društvene inkluzije i jačanje lokalnih servisa za prevenciju “podržanog od italijanske Autonomne regije Friuli-Venezia-Giulia.

Trening je bio namijenjen delegiranim nastavnicama koje sprovode sekcije primarne prevencije u svim osnovnim i srednjim školama na teritoriji opštine Kotor, ( sedam nastavnica) kao i savjetnicima za prevenciju narkomanije( dva savjetnika). Trening je vodila predstavnica NVO Prima, psihološkinja Aida Perović Ivanović, a održavanje istog bilo je u prostorijama opštinske kancelarije sa početkom u 10h.

Učesnici su ovom prilikom stekli neophodno znanje o vrstama i načinima rješavanja konflikta putem nenasilne komunikacije, nakon čega će moći svoje znanje prenijeti polaznicima sekcija i na taj način oplemeniti program primarne prevencije.
Copyright © 2008. all right reserved. Prevencija Kotor